Haberler

Ziraat Fakültesi’nde Akademik Birim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akademik Birim Değerlendirme Toplantıları kapsamında Ziraat Fakültesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
02 Ekim 2024

Rektör Özkan Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akademik Birim Değerlendirme Toplantıları kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.
02 Ekim 2024

Rektör Özkan Hemşirelik Fakültesi’nde öğretim üyeleri ve öğrencilerle görüştü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akademik Birim Değerlendirme Toplantıları kapsamında Hemşirelik Fakültesi’nde öğretim üyeleri ve öğrencilerle görüştü.
01 Ekim 2024

Rektör Özkan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akademik Birim Değerlendirme Toplantıları kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret etti.
01 Ekim 2024

Cevval Domates Anacı Türk tarımına kazandırıldı

Akdeniz Üniversitesi, üniversite ve sanayi iş birliğinin başarılı bir örneğine imza attı. Güçlü kök yapısıyla dikkat çeken yeni domates anacı "Cevval," Türk tarımına kazandırıldı.
01 Ekim 2024

Rektör Özkan Tıp Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akademik Birim Değerlendirme Toplantıları kapsamında mezunu ve öğretim üyesi olduğu Tıp Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.
01 Ekim 2024

Edebiyat Fakültesi’nde değerlendirme toplantısı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akademik Birim Değerlendirme Toplantıları kapsamında Edebiyat Fakültesi’ni ziyaret etti.
01 Ekim 2024