Akdeniz Üniversitesi Unilook Üniversite Tercih Günleri’nde

Akdeniz Üniversitesi Unilook Üniversite Tercih Günleri’ne katılarak öğrencilerle bir araya geldi.
25 Temmuz 2024

Manavgat Turizm Fakültesi Öğrencileri, ESC-30 Projesini tamamladı

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi öğrencileri, "YOUTH FOR A SUSTAINABLE FUTURE IN TOURISM" Gönüllülük Projesi kapsamında önemli bir başarıya imza attı.
19 Temmuz 2024

19 genç mühendise ödül

Akdeniz Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nde yaklaşık 8 bin öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Törende geleneksel hale gelen 11’inci Mustafa Sak Ödülleri de 19 genç mühendise verildi.
19 Temmuz 2024

Akdeniz Üniversitesi geleceğin Yapay Zekâ Mühendislerini yetiştirecek

Akdeniz Üniversitesi’nde Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümü açıldı. Bu yıl ilk öğrencilerini alacak olan bölüm, yetkin akademik kadrosu, zengin araştırma alt yapısı, çift anadal ve kampüste staj imkânları ile geleceğin yapay zekâ mühendislerini yetiştirecek.
18 Temmuz 2024

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesine Balkanlardan Türk Sanatları Tanıtım Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Eroğlu Balkanlardaki yaptığı alan çalışmalarından dolayı Türk Kültür ve Sanatlarını Tanıtım Ödülüne layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne borçsuzluk teşekkürü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a, Akdeniz Medikalciler Derneği tarafından hastanenin borçlarının tamamen ödenmesi nedeniyle teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Antalya 15 Temmuz’da tek yürek oldu

Antalya’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma etkinlikleri gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Bilimin ışığını rehber edinen aydınlık nesillerle Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Akdeniz Üniversitesi’nde 253 şehit anısına 253 fidan dikimi

Akdeniz Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cuma namazından önce, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Ardından Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın katıldığı törenle 253 şehit anısına 253 fidan dikildi.
12 Temmuz 2024

Araştırma Vadisi’ne Doğru çalıştayı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi İleri Sağlık Araştırmaları Merkezi’nin bilimsel temelini oluşturacak olan Araştırma Vadisi’ne Doğru başlıklı çalıştay gerçekleştirildi.
12 Temmuz 2024

Akdenizli hukukçular yemin etti

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yemin Töreni gerçekleştirildi. Törende yemin eden 209 hukukçu mezun olarak yeni hayatlarına adım attı.
05 Temmuz 2024