Haberler

199 hemşire mezun oldu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunlarının Yemin Töreni gerçekleştirildi.
26 Haziran 2024

Akdeniz Üniversitesi bayramlaştı

Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
14 Haziran 2024

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenciler için Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.
14 Haziran 2024

Antalya Devlet Konservatuvarı yeni binasına kavuştu

Antalya Devlet Konservatuvarı Binasının Açılış Töreni gerçekleştirildi.
14 Haziran 2024

50 Proje ile 40. Yıl Kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nün 2022-2023 Öğretim yılında başlattığı ‘Doktora ve Tezli Yüksek Lisans Öğrencileri Proje Sunumları Programı’nın 4.’sü 10-11 Haziran 2024 tarihlerinde Enstitüler Binası 3. Kat Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Proje Sunum Programına Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, Mimarlık Fakültesi Dekanı Zuhal Kaynakçı Elinç, anabilim dalı başkanları ve öğrenciler katıldı.
12 Haziran 2024

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde hasta yakınları için konukevi açıldı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören hastaların konaklama sorununu gidermek amacıyla hayırsever desteğiyle Nurten-Turan Kilit Konukevi Açılış Töreni gerçekleştirildi.
07 Haziran 2024

Prof. Dr. Basil Matta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Anestezyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı tarafından İleri Monitörizasyon Master Class Toplantısı düzenlendi. Toplantıda Cambridge Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Basil Matta sunum yaptı. Akdeniz Üniversitesi Hasatanesi B Blok Mor Salonda gerçekleştirilen İleri Monitörizasyon Master Class Toplantısı’na Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Halil Çolak, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Neval Boztuğ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
07 Haziran 2024

Spor Bilimleri Fakültesi’nde Öğrenci Sempozyumu ve Sektör Mezun Buluşması etkinliği gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Sempozyumu ve Sektör Mezun Buluşması etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında düzenlenen ‘Sektörde Spor Bilimleri’ konulu panele konuşmacı olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz da katıldı.
07 Haziran 2024

Bilim kurgu filmleri burada gerçek olacak

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, sağlık alanında yapılan bilimsel çalışmaları üst düzeye çıkaracak İleri Sağlık Araştırmaları Merkezi inşaatını gezdi.
07 Haziran 2024

Mucize bebek Ömer Özkan 4 yaşında

Akdeniz Üniversitesi’nde yapılan nakille dünyada ilk kez kadavradan rahim nakliyle doğan Ömer Özkan Sert, 4 yaşına girdi. Ömer Özkan bebek nakli yapan doktorları Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Ömer Özkan ile pasta üfledi.
06 Haziran 2024