Kumluca’da bağımlılıkla mücadele seminerleri

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu iş birliği ile öğrencilere yönelik bağımlılık ile mücadele seminerleri gerçekleştirildi.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere yönelik bağımlılık ile mücadele seminerleri gerçekleştirildi. Yüz yüze ve çevrim içi gerçekleştirilen seminerlerde bağımlılıkla mücadele kapsamında öğrencilere dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele ve Farkındalık Semineri" konferans salonunda gerçekleştirildi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Dilek Turan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görev yapan psikolog F. Caner Taktak öğrencilere Bağımlılıkla Mücadele kapsamında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler vererek farkındalık yaratma noktasında önemli başlıkları aktardı.

ÇEVRİM İÇİ FARKINDALIK

Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda ise öğrencilere yönelik çevrim içi toplantı düzenlendi.  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Kalkan ve Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Fatma Dilek Turan moderatörlüğündeki seminerde öğrencilere bağımlılıkla mücadelede YEDAM'ın neler yapabileceği anlatıldı. Kurumda görev yapan Aleyna Yolcu ve Elif Gül Çapar verdiği bilgiler ile katılımcılarda farkındalık oluştururken, tüm grubun katılımı ile etkin bir seminer gerçekleştirildi.

Geniş bir katılımla tamamlanan seminerin verimli olduğu ve bu tür eğitimlerin tekrarlanmasının önemi ve gerekliliği vurgulandı.

Eklenme tarihi :15.10.2024 15:01:33
Son güncelleme : 15.10.2024 15:01:55