Doç. Dr. Zehra Certel, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda birinci oldu

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Certel, Antalya’da 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 60+ Tek Kadınlar kategorisinde Türkiye birinciliğini elde etti.

BADMİNTON’DA GURURUMUZ

Ülke genelinden veteran sporcuların katıldığı şampiyonada, Doç. Dr. Certel’in gösterdiği üstün performans, izleyicilerden büyük takdir topladı. Badminton alanındaki başarısıyla dikkat çeken Certel, turnuvayı birinci olarak tamamlayarak hem Akdeniz Üniversitesi’ni hem de Antalya’yı gururlandırdı.

HER YAŞTA SPOR

Doç. Dr. Zehra Certel, şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada, “Bu başarı, benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Sporun her yaşta yapılabileceğini ve bu tür etkinliklerin önemini bir kez daha gösterdiğimi düşünüyorum. Tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Eklenme tarihi :11.10.2024 09:58:27
Son güncelleme : 11.10.2024 09:59:01