Mucize bebek Özlenen, 2 yaşında

Türkiye'de ikinci rahim nakliyle dünyaya gelen Özlenen bebek, 2 yaşına Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte girdi.
18 Ekim 2024

Akdeniz Üniversitesi’nde “Sanatın Işığında Cumhuriyetin 101. Yılı” Kutlanacak

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Sanatın Işığında Cumhuriyetin 101. Yılı” temasıyla 22. Geleneksel Ulusal Davetli Cumhuriyet Sergisi düzenleniyor.
17 Ekim 2024

Tazelenme Üniversitesi’nde ilk ders Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’dan

Akdeniz Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Rektör Özkan’ın ilk dersi verdiği törene tazelenme öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.
15 Ekim 2024

Kumluca’da bağımlılıkla mücadele seminerleri

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu iş birliği ile öğrencilere yönelik bağımlılık ile mücadele seminerleri gerçekleştirildi.
15 Ekim 2024

Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri başladı

Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın katılımıyla başladı. Topluluklara öğrencilerden gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesi’nin kulüplere kayıtlı öğrenci sayısının en yüksek olduğu ikinci üniversite olduğunu belirtti.
14 Ekim 2024

Akdeniz Üniversitesi, Türkiye'nin En Fazla Bağış Kazandıran Devlet Üniversitesi Oldu

Akdeniz Üniversitesi 2024 YÖK İzleme ve Değerlendirme Raporu'nda 14 alanda ilk 20'de yer alırken, şehir ile kurduğu güçlü bağlar sayesinde Türkiye'nin en yüksek bağış oranına sahip devlet üniversitesi oldu.

Kumluca’da Meme Kanserine dikkat çekildi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı Etkinliği gerçekleştirildi.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenci uyum programı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Uyum Programının dördüncüsü gerçekleştirildi.

Rektör Özkan şampiyonlarla buluştu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Spor Bilimleri Fakültesi’nde şampiyon golf ve okçuluk sporcularıyla bir araya gelerek sporcuları tebrik etti.
11 Ekim 2024

Doç. Dr. Zehra Certel, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda birinci oldu

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Certel, Antalya’da 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 60+ Tek Kadınlar kategorisinde Türkiye birinciliğini elde etti.