“Fulbright Öğrenim Bursları ve ABD’de Eğitim” Webinarı Düzenlendi

Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda öğrencilere yönelik olarak “Fulbright Öğrenim Bursları ve ABD’de Eğitim” Webinarı gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi faaliyet alanları kapsamındaki programlara yönelik çevrim içi bilgilendirme toplantılarının yanı sıra uluslararası burs fırsatlarını Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine tanıtmak için de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda öğrencilere yönelik olarak “Fulbright Öğrenim Bursları ve ABD’de Eğitim” Webinarı gerçekleştirildi. Burs programları ile ilgili bilgi vermek üzere Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu İstanbul Ofisi Yetkilisi Serin Alpokay’un konuşmacı olarak katıldığı webinara öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

“ULUSLARARASILAŞMADA LİDER KONUMUMUZU PEKİŞTİRECEĞİZ”

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, “Ofis olarak gerek Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın gerekse Üniversitemizin koyduğu hedefler doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Uluslararası Burs fırsatlarından daha fazla sayıda öğrencimizin yararlanması amacıyla başlatmış olduğumuz webinar serilerimizde bugün de Fulbright Öğrenim Bursları ve ABD’de Eğitim konusunda bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Webinar serimiz devam edecek, uluslararası burs ve staj programlarının tanıtımını yaparak çok sayıda öğrencimizin uluslararası fırsatlardan yararlanmaları konusunda önlerini açmak Ofis olarak en büyük hedeflerimizden birisi. İleriki dönemlerdeki bilgilendirmelerimizden haberdar olmak isteyen tüm öğrencilerimizi Ofisimiz sosyal medya hesapları ve web sayfasını takip etmeye davet ediyoruz. Amacımız, Üniversitemizin uluslararasılaşmada lider konumunu daha da pekiştirmek.” dedi.

Fulbright-01.png

Fulbright-09.jpg

Eklenme tarihi :6.12.2022 17:03:08
Son güncelleme : 6.12.2022 17:03:08