Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu'nda 'Yeni Medya ve Gastronomi' konulu seminer düzenlendi.
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk'ün Gastronomi Medya dersi kapsamında gerçekleşen etkinlikte, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, Aşçılık Bölümü 2'nci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.
Etkinlikte konuşan Öğr. Gör. Kahraman Köktürk, "Antalya Gazeteciler Cemiyeti yıllardır her üyesiyle sağ olsun destek oluyor. Bugün Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ile Yeni Medya ve Gastronomi Semineri için Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulundayız. Öğrencilerimiz adına davetimizi kırmayan Taş'a teşekkürler." dedi.
AGC Başkanı İdris Taş ise 'Yeni Medya ve Gastronomi' konusunda sunum yaptı. Günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Son güncelleme : 4.11.2025 13:32:12