Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Proje Bilgilendirme Webinarı düzenledi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi,  Erasmus+ Programı projeleri kapsamında, 'KA171-HED Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği 'KA171-HED Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği 2021-2027 döneminde geçerli olacak Üniversitemiz Erasmus Beyannamesi'ni imzaladı. ECHE akran öğrenmesi ve tecrübe paylaşımı için uygun bir ortam yaratılmasını Üniversitemizin yükümlülükleri arasında sıralıyor. Ofisimiz bu yükümlülüğün yerine getirilmesinde aktif bir şekilde çalışıyor.' dedi.

WEBİNARLARIN PROJE KABULUNU ARTIRMASINI BEKLİYORUZ
Bu kapsamda çeşitli faaliyetler yürüttüklerini belirten Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın, ' 5 Ocak 2022 tarihinde 'Erasmus Mundus söz konusu bilgilendirme webinarlarımızın da etkisi ile bu yıl çok sayıda Erasmus + Programı projemiz kabul olur. Biz Ofis olarak bu kapsamda var gücümüzle çalışıyor ve tüm akademisyenlerimizi destekliyoruz.' dedi
PROJE BAŞVURU SÜRECİ ANLATILDI
Moderatörlüğünü Akdeniz Üniversitesi Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörü Öğrt. Nuran Caner'in yaptığı 'KA171-HED Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği