Sosyal Bilimler MYO’dan AGC’ ye Ziyaret

Akdeniz Üniversite Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetimi ve öğretim görevlileri Antalya Gazeteciler Cemiyetine iş birliğini geliştirme ve güçlendirme ziyareti gerçekleştirdi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) arasında iş birliğini güçlendirmek ve geliştirmek amacıyla Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Burhan Özkan, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından Öğr. Gör. Hakan Karaca, Öğr. Gör. Hasan Şahin, Öğr. Gör. Fatma Yiğit Açıkgöz ile Medya ve İletişim Programından Öğr. Gör. Alp Eren Çelik Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ı ziyaret etti. Ziyarette cemiyet ve yüksekokul arasındaki iş birliğinin arttırılmasına yönelik projeler değerlendirildi.

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ KONUŞULDU

Ziyarette Gazeteciler Cemiyetinden Yüksekokuldaki uygulamalı derslere katkı sağlamaları ve basın mensuplarının belirli dönemlerde seminer ve konferanslar vermesi konuşuldu. Bu kapsamda ilk olarak AGC Başkanı İdris Taş 22 Aralık 2022 tarihinde Sosyal Bilimler MYO’da bir söyleşi gerçekleştirmesi ve ilerleyen dönemlerde de sektöre deneyimli basın mensuplarının yüksekokulda seminer, konferans vermesi planlandı. İki kurum arasında medya sektörü, gazetecilik meslek eğitimi, yeni teknolojilerin kullanımı, staj desteği gibi orta ve uzun vadeli nitelikte projelerin gerçekleştirilmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Eklenme tarihi :7.12.2022 17:19:16
Son güncelleme : 7.12.2022 17:19:16