Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Teşekkür Mesajı

Yükseköğretim Kurulu’nun önerisi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek tensipleri ile Üniversitemiz rektörlüğü görevine ikinci kez atanmış bulunuyorum. Bu onurlu görevi tekrar üstlenmekten büyük bir gurur duyuyor, duydukları güvenden ötürü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve tüm Yükseköğretim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi arz ediyorum.

Görevde bulunduğumuz dört yıl boyunca evrensel düzeyde eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmalarla üniversitemizi dünya üniversiteleri arasında saygın bir konuma taşıma hedefiyle büyük bir gayretle çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada üniversitemiz, eğitim ve araştırma kapasitesini yükseltmiş; kalitesini Akreditasyon Belgeleri ile taçlandırmış; kanser aşısı, yapay organ gibi insanlığa umut olacak Bilim Vadisi Projesi’ni başlatmış; üniversite şehir iş birliği ile Hastane Otoparkı, Konuk Evi gibi üniversiteye ve topluma katkı projelerini hayata geçirmiş ve bu projeleri daha da öteye taşıma kapasitesi sağlayacak Araştırma Üniversitesi Adayı konumuna gelmiştir.

Yeni dönemde de üniversitemizin başarılarını daha da yukarı taşımak, hayata geçirdiğimiz projelerin çıktılarını insanlığın ve toplumun yararına sunmak, yeni projelerimizle üniversitemizin yüksek potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak ve üniversitemizi küresel ölçekte seçkin bir konuma taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle şahsıma duyduğu güven ve teveccühünden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza tekrar şükranlarımı arz eder, üniversitemizin gelişimine katkı sağlayan şehrimizin tüm paydaşlarına, akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla.

Prof. Dr. Özlenen Özkan

Akdeniz Üniversitesi Rektörü

Atama.jpeg

Eklenme tarihi :16.08.2024 13:32:53
Son güncelleme : 16.08.2024 13:35:41