Rektör Özkan’a 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a farklı fakültede eğitim gören öğrenciler ile Rektörlük ve Plastik Cerrahi Servisi’nden çalışma arkadaşları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması vesilesiyle ziyaretler gerçekleşti.

Akdeniz Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinden öğrencileri makamında ağırlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Akdeniz Üniversitesi öğrencilerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ziyaret etmeleri beni mutlu etti ve gururlandırdı. 70 bine yakın öğrencimizin bulunduğu üniversitemizde öğretim üyelerimizi unutmayarak onların öğretmenler gününü kutlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrenme, doğduğunuz andan itibaren başlayan süreç ve bu sürecin ilk öğretmenleri anne, babalarımız sonrasında da ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitedeki öğretmenlerimiz. Bu yüzden anne ve babalar da başta olmak üzere insanın hayata adapte olması ve kendini yetiştirmesinde yardımcı olan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.” dedi.

Kendisini ziyaret eden öğrencilerin isteklerini ve taleplerini de dinleyen Rektör Özkan, “Sizler geleceği inşa edecek nesillersiniz. Hangi mesleği yaparsanız yapın, kendinize işinizi iyi yapma düsturunu benimsetin. ‘Ülkesine en iyi hizmet eden vazifesini en iyi yapandır’ anlayışıyla insanların hayatına dokunarak siz de yaşamda edindiğiniz bilgileri gelecek nesillere öğreterek öğrenmenin sadece okullarda gerçekleşmeyeceğini ve hayatın bir öğrenme olduğunu gösterin.” önerisinde bulundu. Rektör Özkan, ziyaretçileriyle günün anısına fotoğraf çektirdi ve çiçek takdimlerini kabul etti. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Rektörlük çalışma arkadaşları ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi’nden çalışma arkadaşları da kutladı. Rektör Özkan kutlamalar için herkese teşekkürlerini iletti.

Eklenme tarihi :7.12.2022 16:04:45
Son güncelleme : 7.12.2022 16:05:52