Rektör Özkan, Başkan Böcek’i ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan “Akdeniz Üniversitesi şehrimizin bir markası. İki marka birbirini her zaman besleyen kurumlar. Desteğiniz her zaman çok kıymetli.” şeklinde konuştu.

ÜNİVERSİTEMİZ, GURURUMUZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ederek, Akdeniz Üniversitesi’nin yaşamında ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Başkan Muhittin Böcek, “Hastalığım sürecinde başta siz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza, hemşirelerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin sayesinde ve Allah’ın takdiriyle görevimizin başındayız.” diye konuştu. Ortak projelere dikkat çeken Başkan Muhittin Böcek, “Antalya'mız için iş birliği içerisindeyiz. Akdeniz Üniversitemiz ile zaten birçok iş birliği protokollerimiz var sizin sayenizde. Bunları bu dönemde de yine geliştireceğiz.” dedi.

Eklenme tarihi :21.05.2024 15:48:52
Son güncelleme : 28.05.2024 15:50:03