Rektör Özkan basın mensupları ile buluştu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensupları ile bir araya gelerek gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesislerde basın mensupları ile bir araya geldi. Buluşmaya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker ve Genel Sekreter Ali Evren İmre katıldı. Bugün gazetecilerin günü olduğunu ifade eden Rektör Özkan, 'Bu vesileyle gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini konuştuk. İnşallah hem sizin açınızdan hem de okuyucu açısından keyifli olur. Desteğinizi her zaman yanımızda hissediyoruz, varlığınız bizim için çok önemli. Tekrar gününüz kutlu olsun nice yıllara.' ifadelilerini kullandı.

GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI
Gazetecilerin Asiye ilgili sorularına cevap veren Rektör Özkan, Asiye Ateş'in sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı. Asiye'nin yüz felci olduğunu ifade eden Rektör Özkan, 'Yüz felcimiz var maalesef. Yüze giden birkaç daldan bir kısmı hasarlanmış. Bu hafta içerisinde yüz siniri için yama ameliyatı planlıyoruz. Çok küçük bir ameliyat değil elbette. Amacımız daha sonraki zamanlarda dudağını kullanabilmesi. Hem görüntü olarak, hem yemek yerken sıkıntıya sokmaması için önemli bir ameliyat' dedi. Asiye'nin sinir dışında başka ameliyatlar da geçireceğini aktaran Rektör Özkan, 'Sadece sinir ameliyatları 5-6 ayı bulur. Sonraki süreçlerde saçlı derisini daha doğal bir görüntü elde etmek için uğraşacağız, balon ameliyatı vardı. Sonucu tam olarak almamız için 1 yıllık bir süreç bizi bekliyor.' diye konuştu.
HEDEF KALİTELİ İŞLER ÜRETMEK VE ÜLKEYE DEĞER KATMAK
Yeni yılda yine ilklere imza atılacak mı sorusuna ise Rektör Özkan, 'İnşallah biz ilk olmak adına değil ama kalite katmak ülkeye katma değer üretmek, ülkenin bilincini yükseltmek tek amacımız. İlk olmak da güzel tabi ama tek hedef o değil kaliteli ve işe yarayan bir ilk çıkartabilmek ve inşallah güzel şeyler planlıyoruz, bitince paylaşırız.' dedi.




Eklenme tarihi :11.01.2022 13:46:52
Son güncelleme : 30.11.2022 14:36:02