Rektör Özkan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Ödül Törenine katıldı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) ‘2023 Yılın Gazetecileri Ödülleri’ törenle sahiplerine verildi. Genç İletişimci Ödülü kategorisinde Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ödüllerin sahibi oldu.

Su Hotelde düzenlenen 2023 Yılın Gazetecileri Ödülleri Törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Mustafa Köse, Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, MHP Milletvekili, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Antalya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, belediye başkanları ve başkan vekilleri, çok sayıda STK başkanı ve basın mensubu katıldı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Haber Fotoğrafı kategorisinde Güncel Haber Fotoğrafı dalında Demirören Haber Ajansı’ndan Tolga Yıldırım’a ödülünü takdim etti.

GENÇ İLETİŞİMCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Genç İletişimci Ödülü kategorisinde Yazılı Haber’de Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Doğa Arı ‘Hastasını enkaz altında bile yalnız bırakmadı’ adlı çalışması ile ödülünü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seçil Deren Van Het Hof'dan aldı. Görsel Haber’de Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Adilcan Özdemir ‘Atölyesinden çıkarıldı sanatını sokağa taşıdı’ çalışmasıyla, Teşvik’te ise Alev İlyas ‘Geçmişin subayı şimdinin sahafı’ ve Yaşar Can Soylu ‘Su altında sanatsal pozlar’ eseriyle ödüle layık görüldü. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Eklenme tarihi :3.06.2024 11:56:41
Son güncelleme : 4.06.2024 10:09:31