Öğrenci topluluklarından anlamlı etkinlik

Akdeniz Üniversitesi Su Altı Topluluğu ve Mağara Araştırmaları Topluluğu Türkiye Çevre Haftası kapsamında şehrin farklı noktalarında temizlik etkinliği gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Su Altı Topluluğu ve Mağara Araştırmaları Topluluğu Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla şehrin farklı noktalarında su altı temizliği gerçekleştirdi. Etkinlikte dalgıç ekipler su altından çok sayıda atık malzeme çıkardı.

ŞEHRİN ÜÇ BÖLGESİNDE TEMİZLİK

Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Su Altı Topluluğu Manavgat Side Paloma Perissia Hotel iş birliği ile deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte topluluk öğrencilerinden 8 kişilik bir dalgıç ekip yaklaşık iki saat süren bir çalışma sonunda 200 kg demir ve 2 torba plastik atığı deniz dibinden temizledi. Yine bu hafta kapsamında Su Altı Topluluğu 8 kişilik dalgıç ekibi ile Konyaaltı sahilinde deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlikte de 100 kg demir ve 3 torba plastik atık deniz dibinden temizlendi. Mağara Araştırmaları Topluluğu ise Muratpaşa Belediyesi iş birliği ile 5 Haziran’da Falez 2 Bölgesinde 9 kişilik ekiple Çevre Temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren temizlikte 15 torba dolusu pet şişe, cam ve plastik atık toplandı.

topluluk (6).jpeg

topluluk (1).jpeg

topluluk (2).jpeg

topluluk (3).jpeg

topluluk (4).jpeg

topluluk (8).jpeg

topluluk (9).jpeg

topluluk (10).jpeg

Eklenme tarihi :9.06.2023 10:28:59
Son güncelleme : 9.06.2023 10:29:04