Moda Tasarımı Programı Fashion Week’e katıldı

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı öğretim elemanı ve öğrencileriyle Uluslararası 6. Fashion Week/Moda Haftasında yer aldı. Programda, Tasarım Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ebru Dikmen Varol söyleşi gerçekleştirirken öğrenciler de sahne arkasında alanları ile ilgili tecrübe kazandı.

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı öğretim elemanı ve öğrencileri 31 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası 6. Fashion Week/Moda Haftasına katıldı. Etkinlik kapsamında Tasarım Bölümü Başkanı ve Moda Tasarımı Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ebru Dikmen Varol “Fashion Talks-Madalyonun Diğer Yüzü” adlı söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide Serik GSS MYO Moda Tasarımı Programını tanıtan Öğr. Gör. Dr. Ebru Dikmen Varol, modanın bilinmeyen yüzü ile ilgili bilgilerini konuklarla paylaştı. Söyleşiyi Serik GSS MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Fidan ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Duygu Sarı Yol da takip etti. Söyleşi sonunda organizasyonu düzenleyen Emy Ajans kurucusu Eda Meltem Lekoviç, Öğr. Gör. Dr. Ebru Dikmen Varol’a katkılarından dolayı bir plaket takdim ederek 6 yıldır ilginin artarak sürdüğü ve kentin bir markası haline gelen Antalya Fashion Week’in tanıtımına, kültür sanat ortamına önemli katkılar verdiğini belirterek teşekkür etti.

GSS (2).jpeg

ÖĞRENCİLERE KEYİFLİ DENEYİM

Üç gün süren Moda Haftası etkinliğinde Moda Tasarımı Programının 8 öğrencisi de gönüllü olarak backstage-kulis’te tasarımcı asistanlığı yaptı, defile hazırlık çalışmalarına ve workshoplara destek oldu. Etkinlik sürecinde mesleki bilgi ve tecrübelerini geliştirdikleri için çok memnun olduklarını belirten öğrenciler unutulmaz anılar biriktirdiklerini, deneyim kazandıklarını ve böyle bir ortamı soludukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Öğrenciler ayrıca gönüllülük esasıyla çalışmanın keyfini çıkararak motivasyonlarını arttırdı.

GSS (3).jpeg

GSS (4).jpeg

GSS (1).jpegGSS (5).jpeg

GSS (6).jpeg

Eklenme tarihi :4.07.2023 16:47:49
Son güncelleme : 4.07.2023 16:47:49