Miniklere Robotik Kodlama eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi 'Gelecek İçin Bilişim' mottosuyla gerçekleştirdiği 'Robotik Kodlamaya İlk Adım' etkinliğinde minik bilişimcileri konuk etti.
Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde 'Gelecek için Bilişim' mottosuyla 'Robotik Kodlamaya İlk Adım' eğitimi düzenlendi. Akademik danışmanlığını Dr. Öğretim Üyesi Hande Erdoğan'ın üstlendiği 'Uygulamalı Fikirler Topluluğu' Öğrenci Kulübü'nün alt topluluğu 'AkdeMIS' ekibi tarafından fakültede geleneksel olarak düzenlenen ""Kodlamaya İlk Adım"" etkinliğinin üçüncüsü ilköğretim öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
HEM EĞİTİM HEM EĞLENCE
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sezgin Irmak'ın rehberlik ettiği 'AkdeMIS'li gençler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletlerin geleceğinin çocuklar olduğu inancından hareketle ilkokullu minik kardeşlerine kodlama eğitimi verdi. Fakültenin bilgisayar laboratuvarında Robotik Kodlama eğitimi ile başlayan etkinlik, Fakülte bahçesinde şenliğe dönüştü. Oyunlar, yarışmalar ve danslar eşliğinde yapılan piknikte Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri, akademik ve idari kadrosuyla ile birlikte miniklere unutulmaz anlar yaşattı.

Eklenme tarihi :15.06.2022 11:00:24
Son güncelleme : 29.11.2022 13:35:14