Mimarlık Fakültesi öğrencisine büyük ödül

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Zekeriya Babacan 15. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında “Dream Lap” isimli projesi ile Büyük Ödüle layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tasarım alanında başarılara imza atmaya devam ediyor. Orta Anadolu Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri tarafından Ticaret Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen 15. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Zekeriya Babacan, Büyük Ödüle layık görüldü. “Dream Lap” isimli projesi ile yarışmaya katılan Zekeriya Babacan Akıllı Mobilyalar Önlisans-Lisans Öğrencisi Kategorisinde İhracatçı Birliği Büyük Ödülünü kazandı.

DEKAN’DAN TEBRİK

Yarışmanın tasarım kültürünün gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlamak, Türk tasarımcılarının görünürlüğünü arttırmak amacıyla düzenlendiğini belirten Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zuhal Kaynakcı Elinç, bu tür yarışmaların öğrencilerin üniversitede aldıkları bilgi ve becerileri somutlaştırmasında önemli bir platform olduğunu ifade etti. Mimarlık öğrencilerini böyle yarışmalara girmeleri için teşvik ettiklerini söyleyen Dekan Elinç “Büyük ödülü kazanan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Eklenme tarihi :27.09.2024 11:41:32
Son güncelleme : 27.09.2024 11:42:24