Kumluca’da Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca kampüsünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksek Okulu akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen 29 Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Eğitmeni Elveda Tosun öncülüğünde İstiklal Marşı fakülte öğrencileri tarafından işaret dili ile okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel cumhuriyetin ilelebet devam etmesi için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü, bu konuda gençlere güvenin sonsuz olduğunu ve umutlu olduğunu dile getirdi.

Bahçeşehir Koleji Müzik Öğretmeni Nuri Aydın’ın desteği ile hazırlık yapan öğrencilerden Kübra Şahin ve Melisa Ölçer’in solistliğini yaptığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerden oluşan müzik dinletisi ile programa devam edildi.

Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde fakülte öğrencileri tarafından “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Sözlerinden En Çok Sevdiğiniz Sözü Söyler misiniz?” sloganlı sokak röportajı yapılıp okulun sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Programda emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür edilmesi ve belge takdim edilmesi ile program sonlandırıldı.

Eklenme tarihi :10.11.2023 15:41:06
Son güncelleme : 14.11.2023 10:09:26