Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Ben Mezunum Bana Sor etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile mezunları Ben Mezunum Bana Sor etkinliğinde buluştu.
Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile mezunları arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve iletişimin devamlılığını sağlamak amacıyla çevirim içi platformda Ben Mezunum Bana Sor-3 etkinliği gerçekleştirdi. Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, fakültede öğrencileri bazı mesleki yeterlilikler kazandırarak ve yetkinliklerini arttırmaya çalışarak mezun ettiklerini belirtti. Etkinliğe deneyimlerini paylaşmak üzere Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin ilk mezunlarından olan Hemşire Sevgi Aksoy ve Mustafa Kaçak konuşmacı olarak katıldı.

ÖĞRENCİLER SORDU MEZUNLAR CEVAPLADI
Sevgi Aksoy, lisans dönemini ve katıldığı bilimsel sosyal etkinlikleri, yüksek lisansa kabul edilme aşamalarını hazırladığı slayt sunumu ile hemşirelik bölümü 1. sınıf öğrencileri ile paylaştı. Mustafa Kaçak ise lisans hayatında aldığı dersleri ve mesleğe yansımalarını tek tek anlattı. Öğrencilerin sordukları, 'Birçoğumuzun yapacağımız meslekten beklentileri var, hemşirelik mesleği beklentilerinizi karşıladı mı, şu an geriye dönüp baktığınızda iyi ki bu bölümü okudum diyebiliyor musunuz? Bunu bize biraz açıklayabilir misiniz? Bir lisans süreci yaşadınız hastanelerde uygulamalara çıktınız şu anda aktif olarak hemşirelik yapıyorsunuz ikisi arasındaki farkları bize açıklayabilir misiniz? İkiniz çokça etkinliğe katıldınız birçok alanda aktiftiniz, bunun sizin okul ve okuldan sonraki hayatınıza etkisi nasıl oldu avantajlarıyla ve dezavantajlarıyla bahseder misiniz?' sorularına da yanıt verdiler. Etkinlik, tekrar buluşma dilekleri ve teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Eklenme tarihi :28.04.2022 08:16:29
Son güncelleme : 29.11.2022 14:21:45