Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenci uyum programı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Uyum Programının dördüncüsü gerçekleştirildi.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Ü. Emine Arıkan öğrenci uyum programının açılış konuşmasında öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi olmasını temenni etti. Program Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Öğr. Gör. Ülkü Özer Arslan moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ BİR ARADA

Programda Dekan Yrd. Doç. Dr. Fatma Dilek Turan, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kızbes Meral Kılıç başta olmak üzere tüm akademik ve idari personeller Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü 1.sınıf öğrencileri ile bir arada bulundu.

Dekan Yrd.  Dr. Öğr. Ü.  Emine Arıkan tarafından Hemşirelik Bölümü misyon-vizyonu eğitim programı hedef ve çıktıları anlatılan toplantıda Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kızbes Meral Kılıç tarafından yine bölümün misyon-vizyonu, eğitim programı hedef ve çıktılarının sunumu gerçekleştirildi.

KOMİSYONLAR BİLGİ VERDİ

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Kalite Yönetim Sistemi̇ Komisyonu, Ölçme Değerlendirme Komisyonu, Web Komisyonu, Burs ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Fakülte Tanıtım ve Kariyer Günleri Planlama Komisyonu, Eğitim Komisyonu ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Koordinatörü tanıtımları fakülte öğretim elemanları tarafından öğrencilere sunuldu.

Programın devamında Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrenci Temsilcileri eğitim öğretime yeni başlayan öğrencilere kendilerini tanıttı. Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) ve Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyon tanıtımı gerçekleştirildi.

Fakültede öğretime yeni başlayan öğrencilere fakültenin fiziki özellikleri ile ilgili tanıtımı Fakülte Sekreteri Nadir Ceylan tarafından yapılırken Öğrenci Uyum Programı 167 öğrencinin katılımıyla tamamlandı. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen program fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

Eklenme tarihi :11.10.2024 13:52:30
Son güncelleme : 11.10.2024 13:52:40