Hemşirelik İntern Uygulaması Paneli Gerçekleştirildi

 “Hemşirelik İntern Uygulaması Paneli”, Fakültenin öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve hemşirelik intern uygulaması dersinin yürütülmesinden sorumlu olan rehber/sorumlu hemşirelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Hemşirelik Fakültesi Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen panelde, Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Hatice Yangın’ın açılış konuşmasının ardından Eğitim Komisyonu Üyesi Öğr. Gör. Dr. Semra Gündoğdu, “İntern Uygulamasında Mevcut Durum” başlıklı sunumu ve Eğitim Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Banu Terzi, “İntern Uygulamasına Yönelik Öğretim Elemanı, Öğrenci ve Rehber Hemşire Görüşleri, Hemşirelikte İntern Uygulama Örnekleri” başlıklı sunum yaptı.

Sunumların ardından intern uygulamasının işleyişi hakkında güçlü ve zayıf yönler ile intern uygulamasının geliştirilmesi/güçlendirilmesine yönelik görüşler tartışılarak katılımcıların önerileri alındı.  

Ayrıca hemşirelik intern uygulamasına verdikleri katkılardan ötürü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Kamile Çelik’e teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

 

 

Eklenme tarihi :27.09.2024 10:12:07
Son güncelleme : 27.09.2024 17:10:20