Hemşirelik Fakültesi’nde Ölçme Değerlendirme Çalıştayı Gerçekleştirildi

Hemşirelik Fakültesi Ölçme Değerlendirme Komisyonu tarafından “Klinik/Saha Uygulamalarında Ölçme Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Hemşirelik Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Hatice Yangın ve Ölçme Değerlendirme Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Dudu Karakaya’nın açılış konuşmaları ile başlayan çalıştayda Doç. Dr. Gülten Okuroğlu ; “İş başında performans değerlendirme” konulu sunumunu online olarak gerçekleştirdi.

Çalıştay klinik saha uygulamalarında ölçme değerlendirme süreçlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı küçük grup çalışmaları ile devam etti. Grup çalışmaları sonrasında her grup kendi raporunu oluşturdu ve ayrı ayrı tüm akademik personele sundu.

Etkinlik tartışma oturumuyla sonlandırıldı. Çalıştayın sabah oturumlarına 67 öğretim elemanı, öğleden sonraki grup çalışmalarına ise 74 öğretim elemanı katıldı.

Çalıştay sonrasında çalışma gruplarının raporları ölçme değerlendirme komisyonu tarafından birleştirilerek dekanlığa sunuldu.

 

Eklenme tarihi :26.09.2024 14:42:23
Son güncelleme : 27.09.2024 11:32:06