Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin atölye çalışmaları sergilendi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri atölye çalışmalarını sergiledi.
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri yıl boyu yaptığı atölye çalışmalarını Atölye Dersi Sergisi ile sanatseverlerin beğenisine sundu. Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğretim Üyesi Mariyam Yeziyeva Nehir koordinatörlüğünde Olbia Sanat Galerisi'nde düzenlenen Atölye Dersi Sergisi'nin açılışı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu yaptı. Açılışta konuşan Dekan Paşaoğlu, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü atölyelerinde değişik tekniklerde çalışılan bazı özel tasarım kıyafetlerin heykel Medusa'nın hikâyesinden ilham alınarak tasarlandığını ifade ederek öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

FARKLI TEKNİKTE ESERLER
Dr. Öğretim Üyesi Mariyam Yeziyeva Nehir, sergide öğrencilerin zengin hayal dünyasını yansıtan tasarımlarından oluşan değişik tekniklerde hazırlanmış ürünler yer aldığını söyledi. Dr. Öğretim Üyesi Mariyam Yeziyeva Nehir serginin aynı zamanda Geleceğin Moda ve Tekstil Tasarımcısı olacak öğrencilerinin sanatlarını sergileme imkânı bulmaları bakımından da sanata ilgi duyanlara ışık tutacağını sözlerine ekledi.

Eklenme tarihi :15.06.2022 10:54:59
Son güncelleme : 29.11.2022 13:35:55