Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0 Çalıştayı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi’nde “Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0” Çalıştayı gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Yazılım, Yapay Zeka ve Yaratıcılık Topluluğu, Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Huawei Student Developers Akdeniz iş birliği ile “Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0” Çalıştayı gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştaya KOSGEB Antalya Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış, Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esin Yücel, Antalya Teknokent Teknoloji Transfer Uzmanı Cemre Türkcan, Easmus Student Network (ESN Akdeniz) Temsilcisi Emirhan Yılmaz, Kariyer Elçisi Burak Yalçın ve Yahya Efe Kuruçay ve öğrenciler katıldı. Çalıştayda, 21. yüzyıl becerileri, TÜBİTAK ve KOSGEB destekleri, Europass üzerinden CV hazırlama ve Erasmus+ projeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

ÖĞRENCİLERİN KARİYERLERİNİ OLUŞTURMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ

Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esin Yücel “Gençlerin Gözünden: Kariyer 4.0 Çalıştayı ile geleceğin kariyer yollarını keşfetmek isteyen gençlerimizle bir araya geldik. Çalıştayımızda Erasmus ve TÜBİTAK desteklerinden, Europass CV hazırlama tekniklerine; KOSGEB girişimcilik desteklerinden, teknoloji transfer ofislerine kadar öğrencilerimizin kariyerini ileriye taşıyacak birçok konu ele alındı. Katılımdan dolayı memnuniyet duyduk. Öğrencilerimizin eğitim döneminde ve eğitim hayatından sonraki yaşamlarında meslek tercihlerine ve kariyerlerini daha yetkin oluşturabilmeleri için yardımcı olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Çalıtay kapsamında katılımcılara Youtpass sertifikası verildi.

Eklenme tarihi :3.06.2024 11:35:03
Son güncelleme : 3.06.2024 11:39:49