Elmalı MYO öğrencilerine blockchain semineri

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine e-dönüşüm ve blockchain konulu seminer düzenlendi.
Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu'nda Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından 'Şirketlerde E-Dönüşüm Süreçleri ve Blockchain Dünyası' konulu seminer düzenlendi. LUCA Muhasebe Yazılımları Akdeniz Bölge Sorumlusu Yaşar İlaslan tarafından yapılan sunuma Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi ve Bilgisayar Programcılığı öğrencileri katıldı.
BLOKCHAİN UYGULAMALARININ ALANA ETKİLERİ
İlaslan sunumunda en son mali mevzuat gereği kâğıt faturadan e-fatura, e-arsiv fatura ve e-defterlere dönüşüm süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Sunumda ayrıca Blokchain uygulamalarının günümüzdeki durumu ve gelecekteki gelişimlerinin muhasebe dünyasında ne gibi değişikliklere ve yeniliklere yol açacağı örneklerle anlatıldı. Konferans bitiminde Bilgisayarlı Muhasebe dersi kapsamında öğretilen LUCA Muhasebe Programının uygulamasında başarılı olan öğrencilere LUCA Muhasebe Programı kullanıcı sertifikaları verildi.

Eklenme tarihi :28.04.2022 10:10:23
Son güncelleme : 29.11.2022 14:21:19