Diş Hekimliği Fakültesi’nde dolu dolu bir etkinlik gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri (TDP) ve Özel Çalışma Modülü Dersi (ÖÇM) poster sunumları Diş Hekimliği Fakültesi fuaye alanında öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TEMALI HEYKEL SERGİSİ

Etkinlik kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Merve Özarslan ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hanife Neris Yüksel danışmanlığında Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından yapılmış olan ‘Ağız ve Diş Sağlığı’ temalı heykel sergisi de ziyarete açıldı.  Etkinlikte Fakülte asistanları ve öğrencilerinden oluşan müzik grubunun verdiği konser de büyük beğeni topladı.

Toplam 14 TDP ve 11 ÖÇM sunumunun yapıldığı etkinlikte, çalışmalar her iki alan için görevlendirilen 6 kişilik gruplardan oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek her iki alanda da birinci, ikinci ve üçüncülere kupa verildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, Fakültede bu tip projelere verilen önemden bahsederek öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğrencilerin bir arada projeler yaptığını, her projenin çok değerli olduğunu, hem öğretim elemanları hem de öğrenciler için önemli kazanımlar sağlandığını belirterek gelecekler yıllar da benzer etkinliklerin büyüyerek devam edeceğini dile getirdi.

Eklenme tarihi :4.06.2024 11:58:14
Son güncelleme : 4.06.2024 11:59:25