Birinci yardım tırı Kahramanmaraş’a ulaştı, ikinci yardım tırı Hatay’a gönderildi

Akdeniz Üniversitesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlıyor.

Yaşanan deprem sonrasında ivedilikle oluşturulan yardım kampanyasının ardından Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde toplanan yardımları taşıyan ilk tırın Kahramanmaraş’a yola çıkmasından sonra ikinci tır da Hatay’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, personeli ve vatandaşlar tarafından toplanan su, battaniye, yatak, yorgan, çadır, mat, mont, ayakkabı, ısıtıcı, bebek bezi gibi depremzedelerin acil olarak ihtiyaç duyabilecekleri yardım malzemeleri Hatay’a gönderildi.

Kahramanmaraş’a yola çıkan yardım malzemelerini taşıyan tır varış noktasına ulaştığı bilgisi gelirken en kısa zamanda Hatay’a gönderilen tırın da depremzedelerin yardımına ulaşması bekleniyor.

Eklenme tarihi :14.02.2023 16:17:12
Son güncelleme : 14.02.2023 16:17:12