Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği, YÖK Başkanı Özvar başkanlığında toplandı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Isparta'da gerçekleşen Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı'na katıldı.
Yükseköğretim Kurulu Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebru Gülbuğ Erol, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı eşlik etti.

HEDEF BÖLGESEL KALKINMAYA KATKI SAĞLAMAK
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği rektörleri, Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Milletvekili Recep Özel ve il protokolü ile öğle yemeğinde bir araya geldiler. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Senato Salonu'nda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirilen Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği toplantısında üniversitelerin bulundukları illerdeki mevcut durumu, yerel dinamikler ve çevresel özellikleri de dikkate alacak şekilde iyileştirmelere yönelik atılması gereken adımlar konuşuldu.
-BAÜB-
BAÜB, Batı Akdeniz havzasında yer alan Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya HEP Üniversitesi, Antalya AKEV Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesinin bir araya gelerek oluşturduğu bir birliktir.

Eklenme tarihi :15.06.2022 11:26:53
Son güncelleme : 29.11.2022 13:32:50