Balık Sağlığı Yönetimi ve Balık Hastalıkları Çalıştayı Antalya'da düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Korun, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Azerbaycan ve Türkiye'de Sürdürülebilir Balıkçılık ve Su Ürünleri Yönetimi için Kapasite Geliştirme Projesi' FISHCap Projesi ortakları olan Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Türkiye'den toplam 16 uzman katıldı.
RAPOR ÜÇ DİLDE YAYINLANACAK
Çalıştayda katılımcı ülke temsilcileri ülkelerinde yetiştiriciliği yapılan ticari balıklarda görülen en yaygın hastalıklar, bu hastalıkların tanısında kullanılan yöntemler ve balık sağlığının yönetimi konularında katılımcılara bilgiler sundular. Çalıştayda öne çıkan konular ve çalıştay bulguları FAO tarafından rapor haline getirilerek İngilizce, Türkçe ve Rusça dillerinde yayınlanacak.

Eklenme tarihi :24.12.2021 13:13:33
Son güncelleme : 30.11.2022 15:36:29