Antalya'da Uluslararası Hayvan Yetiştiriciliği Kongresi Başladı

23-25 Eylül 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen "VIII. International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry-2024 (ICABGEH-24)" başlıklı uluslararası kongre bugün başladı. Bu yıl 8.si düzenlenen kongre hem fiziksel hem de çevrim içi katılımlara açık olarak, 25 farklı ülkeden 150'den fazla katılımcıyı bir araya getirecek.

Kongre, Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Meydan’ın eş başkanlığında, Akdeniz Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Bydgoszcz Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

Üç gün sürecek olan etkinlik, çiftlik hayvanları ıslahı, hayvan besleme, biyoteknoloji, su ürünleri ve veteriner bilimleri alanlarında çalışan akademisyenler, araştırmacılar ve uzmanların bir araya gelerek araştırma sonuçlarını sunmalarını ve güncel gelişmeleri paylaşmalarını amaçlıyor. Kongre, katılımcılara önemli bir bilgi alışverişi fırsatı sunacak.

Eklenme tarihi :23.09.2024 17:02:55
Son güncelleme : 23.09.2024 17:02:55