Antalya Teknokent’ten dört firma Türkiye'nin İlk 500 Bilişim Şirketi arasında

Türkiye'nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Bilişim 500'ün sonuçları açıklandı. Listeye göre Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent’ten dört firma Türkiye'nin İlk 500 Bilişim Şirketi arasında yer aldı.

 Türkiye'nin en büyük 500 bilişim firmasını sıralayan Bilişim 500’ün 2023 listesi açıklandı. Sonuçlara göre yapay zeka, bilişim, yazılım ve dijital dönüşüm alanında faaliyet gösteren Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent firmalarından San Bilgisayar Tic. Tur. İth. İhr. A.Ş., Paximum Bilişim Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş., Dt İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Artin Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Hizm. Tic. Ltd. Şti. Türkiye’nin ilk 500 Bilişim Şirketi arasında yer aldı.

FİRMALAR ANTALYA TEKNOKENT ÇATISI ALTINDA BÜYÜYOR

Teknoloji geliştirme bölgesi olarak önemli bir konuma sahip olan Antalya Teknokent’in sunduğu ekosistem, girişimcilerin ve firmaların Ar-Ge çalışmalarını destekleyerek inovatif çözümler üretmelerine olanak tanıyor. Antalya Teknokent'in sunduğu alt yapı ve desteklerle büyüme kaydeden firmalar, bilişim 500 gibi prestijli sıralamalarda yer alarak ulusal düzeyde tanınırken Türkiye'nin dijitalleşme sürecine katkıda bulunuyor. Firmalar, özellikle yazılım geliştirme, yapay zeka, ve dijital dönüşüm alanlarında faaliyet göstererek hem yerel hem de ulusal düzeyde büyümeyi desteklemektedir.

 

Eklenme tarihi :12.08.2024 15:04:13
Son güncelleme : 12.08.2024 15:04:34