Antalya Teknokent’te Take Off Girişimcilik Zirvesi Tanıtım Toplantısı düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü ile Antalya Teknokent iş birliği kapsamında Take Off Girişimcilik Zirvesi Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Antalya Teknokent Büyük Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel’in konuşmacı olduğu Take Off Girişimcilik Zirvesi Tanıtım Toplantısı’na Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz, akademisyenler ve Antalya Teknokent girişimcileri katıldı.

TAKE OFF GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ HAKKINDA BİLGİLER

Take Off Girişimcilik Zirvesi hakkında bilgiler veren Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel, misyonlarının vizyoner girişimcileri güçlendirmek ve çığır açan fikirler için dinamik bir ekosistemi uluslararası olarak oluşturmak olduğunu söyledi.

100 ÜZERİNDE ÜLKEDEN KATILIM

Take Off Girişimcilik Zirvesi’nin 11-12 Aralık tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirileceğini söyleyen Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel, “Take Off Girişimcilik Zirvesi’nde küresel teknoloji liderleriyle ağ kurmak, girişiminizi büyük yatırımcılara sunmak ve sektör uzmanlarından iç görüler edinmek için herkesi zirveye davet etti. Gerçekleştirilecek olan zirveye 412 yatırımcı, 801 davetli girişimi 166 konuşmacı, yüzde 41 uluslararası katılım olacak, 755 bin dolar toplam ödül, 100’ün üzerinde ülkeden 5 binin üzerinde başvurunun 15 binin üzerinde ziyaretçinin olacak.” dedi. Güzel, 147 kurum ile birlikte organize edildiğini sözlerine ekledi.

DR. İBRAHİM YAVUZ’DAN TEŞEKKÜR

Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel’in girişimcileri bilgilendirmesinden dolayı teşekkür eden Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz da TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları heyecanın 5-8 Eylül tarihlerinde Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildiğini bu etkinliğe de katılımın önemli olduğunu belirtti.

Etkinlik sorulara cevap verilmesiyle son buldu. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Eklenme tarihi :6.09.2024 16:25:46
Son güncelleme : 6.09.2024 16:26:09