AKVAM’dan öğrencilere teşekkür

Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlik sonrasında katkı sunan öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (AKVAM) 9 Mayıs Avrupa Günü Açık Hava Etkinliklerinin düzenlenmesinde katkısı bulunan öğrencilere teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi. Öğrencilere teşekkür belgeleri Serik İşletme Fakültesi Dekanı ve AKVAM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hale Balseven, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Akyüz, AKVAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çoban, AKVAM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Uğur Bilge ve ÇEKO Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur tarafından takdim edildi.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen açık hava etkinlikleri oyunlar, ikramlar, yarışmalar, mini golf turnuvası, konserler ve DJ performansları ile dolu dolu gerçekleştirildi.

Eklenme tarihi :20.05.2024 14:45:02
Son güncelleme : 20.05.2024 14:45:02