Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri Uluslararası Foodfest Antalya International University Competition’da hazırladıkları lezzetli tarifler ve dikkat çekici sunumlarıyla diğer üniversiteleri geride bırakarak birinci oldu.
Yerel ürünlere sahip çıkmak, Antalya mutfağını ve bölgenin coğrafi işaretli ürünlerini öne çıkararak onları geleceğe miras bırakmak hedefiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 3'üncü Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali düzenlendi. Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali kapsamında Üniversitelerin Gastronomi Bölümünde eğitim alan öğrencilerin katıldığı yemek yarışması düzenlendi. Altı üniversitenin katıldığı yarışmada şef adayı öğrenciler jüri önünde hünerlerini sergiledi.
ÜNİVERSİTELİ ŞEF ADAYLARI YARIŞTI
Heyecanlı ve keyifli anların yaşandığı yarışmada lezzeti ve sunumuyla tam not alan Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri birinci oldu. Göynük MYO Müdürü Doç. Dr. Adem Arman koordinatörlüğünde yarışmaya katılan Umut Kocaoğlu, Eray Perçin, Doğukan Dursun, birinci olarak 30 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Yarışma sonunda kazananlara ödülleri takdim edildi.
Son güncelleme : 10.09.2024 10:24:47