Akdeniz Üniversitesi'nde güvenlik görevlilerine eğitim

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Antalya'daki 5 üniversite ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün güvenlik görevlilerine eğitim verildi
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2021-2022 akademik yılında yüz yüze eğitim öğretim faaliyetlerinin özgür ve güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla eğitim düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitime Akdeniz Üniversitesi'nin güvenlik personelinin yanı sıra Antalya Akev Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güvenlik görevlileri katılım gösterdi. Gün boyu süren ve iki oturumda gerçekleştirilen program kapsamında Özel Güvenlik Hukuku, Kaan Uygulaması, Genel Kolluklarla İlişkiler, Asayiş Hizmetleri, Etkili İletişim, Terörle Mücadele, Toplumsal Olayla Müdahale Esasları ve Kitle Psikolojisi konu başlıklarında uzman eğitmenler tarafından güvenlik görevlilerine eğitim verildi.

Eklenme tarihi :17.11.2021 15:05:50
Son güncelleme : 30.11.2022 16:36:46