Akdeniz Üniversitesi'nde Avrupa Günü Programı

Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi personel ve öğretim üyelerinin katıldığı programda Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker ve AKVAM Müdürü Prof. Dr. Hale Balseven açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.
RESİTAL YAPILDI
Antalya Devlet Konservatuvarı Yaylı Kuartet tarafından yapılan Açılış Resitali'nde birbirinden seçkin eserleri sunuldu.  Programda Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Deha Erpek moderatörlüğünde Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerecve Prof. Dr. Özgür Ünal Eriş'ın katılımıyla konferans verildi.  Oryantiring ve grup 'All the Same' konseri dinleyenlere keyifli bir müzik şöleni sundu. Gün boyu süren etkinlikte Uluslararası öğrenci topluluğu tarafından ülke masaları sergisi ve Erasmus öğrenci network Akdeniz tarafından farklı oyunlar organize edildi. Üniversite öğrencileri ve davetlilerin yoğun katılımın olduğu program renkli görüntülerle noktalandı.

Eklenme tarihi :27.05.2022 15:54:15
Son güncelleme : 29.11.2022 13:50:49