Akdeniz Üniversitesi Unilook Üniversite Tercih Günleri’nde

Akdeniz Üniversitesi Unilook Üniversite Tercih Günleri’ne katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Unilook Türkiye tarafından Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Tercih Günleri Etkinliğinde Akdeniz Üniversitesi de öğrenci adayları ile bir araya geldi. 25-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan tercih günlerine Akdeniz Üniversitesi 11 fakülte ile katılım sağladı.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen de Unilook Üniversite Tercih Günleri’nde Akdeniz Üniversitesi standını ziyaret ederek öğrenci adaylarıyla birebir görüştü.

Unilook Üniversite Tercih Günleri, Antalya Nazım Hikmet Fuar Merkezi 10:00 – 18:00 saatleri arasında ücretsiz şekilde ziyaret edilebilecek.

Eklenme tarihi :25.07.2024 14:14:23
Son güncelleme : 25.07.2024 14:14:33