Akdeniz Üniversitesi tek yürek Ata’sını andı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle Akdeniz Üniversitesi’nde anma töreni düzenlendi.



Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü nedeniyle, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan Cumhuriyet Meydanında Antalya Valiliği’nin düzenlediği törene katılırken, Akdeniz Üniversitesi Tören Alanında da “10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma Töreni” gerçekleştirildi.
YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Prof. Dr. Cengiz Toker ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, fakülte dekanları, Üniversite Genel Sekreteri Ali Evren İmre, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.


ATATÜRK’ÜN MANEVİ HUZURUNDA SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU
Akdeniz Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan’ın Akdeniz Üniversitesi Tören Alanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakması ile başlayan törende saat 09.05’i gösterdiğinde Akdeniz Üniversitesi mensupları Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu.




Eklenme tarihi :6.12.2022 16:59:21
Son güncelleme : 6.12.2022 16:59:21