Akdeniz Üniversitesi Personel Voleybol Turnuvası sona erdi

Akdeniz Üniversitesi Personel Voleybol Turnuvası final maçıyla sona erdi. Final maçında Spor Bilimleri Fakültesi takımı Koruma Güvenlik takımını 3 - 0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Akdeniz Üniversitesi’nde ilk kez akademik ve idari personel takımlarından oluşan Voleybol Turnuvası düzenlendi. 8 Mayıs - 1 Haziran 2023 tarihleri arasında Mavi Spor Salonu ve Gazi Mustafa Kemal Spor Salonunda oynanan maçlarda 11 takım karşılaştı. Turnuvanın son maçında Spor Bilimleri Fakültesi takımı Koruma Güvenlik takımını 3 - 0 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın 3’üncülük maçında ise Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı takımı Ziraat Fakültesi takımını 3 – 1 yenerek üçüncülüğü elde etti. Oldukça çekişmeli geçen turnuvanın sonunda kazanan takımlara madalyaları takdim edildi.

11 TAKIM YARIŞTI

Eş zamanlı olarak oynanan müsabakalarda Spor Bilimleri Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı, Rektörlük Yapı İşleri, Rektörlük Enformatik Bölüm Başkanlığı, SKS Dairesi Başkanlığı, SKS Merkezi Yemekhane, Karma Takım ve Koruma Güvenlik takımları yarıştı. Turnuvaya katılan takımlar, teknik toplantı kura çekimleri ile iki gruba ayrılarak, gruplardan çıkan ilk iki takım birbirleriyle çapraz eşleşti. Grup birincileri diğer grubun ikincisi ile karşılaştı. Final turunda eşleşme sonrası yenen takımlar final maçı, yenilen takımlar ise üçüncülük maçı oynadı.

Voleybol (1).JPG

Voleybol (2).JPG