19 genç mühendise ödül

Akdeniz Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nde yaklaşık 8 bin öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Törende geleneksel hale gelen 11’inci Mustafa Sak Ödülleri de 19 genç mühendise verildi.

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik binasının yapımına katkı sağlayan ADO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak’ın, geleneksel hale getirdiği Mühendislik Fakültesi bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine verdiği başarı ödülleri sahiplerine takdim edildi. Bu yıl Mühendislik Fakültesi’nden 7 bölüm birincilerine 70’er bin TL, ikincilerine 40’ar bin TL ve 3’ncülerine de 25’er bin TL olmak üzere toplamda 880 bin TL verildi.

Başarı ödüllerini Ado Grup Adopen Anonim Şirketi adına Ado Grup Satış Grup Başkan Yardımcısı İlker Dağyar, Ado Grup Üretim Grup Başkan Yardımcısı Mehmet Turgut, Ado Grup Teknik Koordinatörü Ahmet Katar ve Ayşegül Apaydın İnşaat Mühendisliğinden Serhat Seyrek, Zeynep Ece Kahraman, Harun Aslan, Çevre Mühendisliğinden Fatma Begüm Güneysu, Ahmet Gürkan Canverdi, Yasemin Güleray, Makine Mühendisliğinden Kawtar Zahfir, Pelinsu Selimoğlu, Semih Şahin, Jeoloji Mühendisliğinden Maya Sado, Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden Miraç Ağaoğlu, Muhammed Ali Akkuşçu, Mahda Sadat Hosseini, Gıda Mühendisliğinden Zeynep Yıldırım, Furkan Haytaoğlu, Mithat Sağdıç, Bilgisayar Mühendisliğinden Yaren Gökhan, Dilara Aksoy, Ali Çolak aldı.

Eklenme tarihi :19.07.2024 14:51:03
Son güncelleme : 19.07.2024 14:51:59