Kariyer Merkezi 'GÜNKAF’24 Güney Kariyer Fuarı’

Etkinlik Tarihi : 23 Şubat 2024 - 24 Şubat 2024
Etkinlik Yeri : Mimar Sinan Kongre Merkezi

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,

Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, her yıl düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında yer alan “Güney Kariyer Fuarı”na 23-24 Şubat 2024 tarihlerinde, Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde tekrar ev sahipliği yapacaktır.

Bölgedeki 12 paydaş Üniversite ile gerçekleştirilecek olan mülakatlar, eğitimler, seminerler, örnek olay çalışmaları ve atölye çalışmalarının da yer alacağı bu organizasyonda, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör firmaları da yer alacak.

Katılımcılara iş ve staj imkânı sunulacak olan fuara, kamu ve özel sektörden 300'ün üzerinde firmanın, 13 Üniversiteden 50.000 üzeri öğrenci/mezunun katılımı beklenirken bu yıl, genel katılıma da açık olarak gerçekleştirilecektir.

Böyle kapsamlı bir fuarın hazırlığı için birimlerimizin koordinasyon halinde olması, öğrencilerimize ulaşılabilecek tüm iletişim kanallarından ulaşılması, ders ve etkinliklerde bilgi verilmesi, öğrenci ve mezunların Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi platformu olan https://www.yetenekkapisi.org/ adresinden fuara kayıt yaparak alacakları QR kodlarla giriş yapabileceklerinin bildirilmesi önem arz etmektedir.

Ek’te paylaşılan tanıtımların öğrencilerimize duyurulması ve yönlendirilmelerinin sağlanması konusunda sunacağınız destek için teşekkür ederiz.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

KARİYER MERKEZİ