AKVAM “Avantaj ve Dezavantaj Gelgitinde Sağlık Profesyonellerinin Yurtdışında Çalışma Süreci” konulu Konferans

Etkinlik Tarihi : 17 Kasım 2023 - 17 Kasım 2023
Etkinlik Yeri : Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,

Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin akademik danışmanlığında  yürütülen ve Almanya Ulusal Ajansı tarafından fonlanan  "Sağlık Profesyonellerinin Yurtdışı Hareketliliği için Rehber ve Dijital Materyal Geliştirme Projesi'' nin eğitimleri gerçekleştirilecektir.  Bu eğitimler kapsamında Hemşirelik Fakültesi’nin desteğiyle  “Avantaj ve Dezavantaj Gelgitinde Sağlık Profesyonellerinin Yurtdışında Çalışma Süreci” konulu Konferans gerçekleştirilecektir.

17.11.2023 tarihinde, saat 14:30'da, Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Kamile KABUKÇUOĞLU'nun  moderatörlüğü ile başlayacak Konferans, Zeki ÇAĞLAR'ın ''Almanya’da Diploma Akreditasyonu ve Başvuru Süreçleri'' ve Doç. Dr. Mustafa ÇOBAN'ın ''İtalya’da Diploma Akreditasyonu ve Başvuru Süreçleri'' sunumları  ile tamamlanacaktır.

Katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Akdeniz Üniversitesi