Organ nakli gönüllüsü Mehmet Şahan unutulmadı

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) Başkanı Mehmet Şahan anısına lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) bahçesinde gerçekleştirilen programa Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Banu Nur, Doç. Dr. Muhittin Yaprak, Doç. Dr. Murat Uçar, Dr. Öğr. Üyesi Ali Ünal, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gökhan Ertosun, Rektör Danışmanı Cemil Tonbul, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Merhum Mehmet Şahan’ın yakınlarına başsağlığı dileyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, AKBÖHONDER üyeleri ile de sohbet etti. Lokma dağıtımının ardından dua edilerek program son buldu.

Eklenme tarihi :9.05.2024 15:05:33
Son güncelleme : 9.05.2024 16:31:32