Akdeniz Üniversitesi’nde 4. Geleneksel Çocuk Şenliği gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları ile öğrenciler 4. Geleneksel Çocuk Şenliği ile çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. SHMYO bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte 12 farklı okuldan toplam 730 çocuk eğlenerek mutlu bir gün geçirdi.

HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER

Üniversite personeli ve çocuklarının da yoğun katılım gösterdiği etkinlikte çocuklar motor becerilerini geliştirmeye yönelik hazırlanan stantlarda dikkatlerini toplarken, oyun ve eğlence için hazırlanan aktivitelerle de günün tadını çıkardılar. Çocuklar için hazırlanan kukla gösterileri minik izleyenlerden büyük alkış aldı. Çocuk gelişimi programı öğrencilerin hazırladıkları eğitici materyallerle çalışan ve matematik etkinliklerine katılan çocuklar hem eğlendiler hem de öğrendiler.

FESTİVAL GİBİ ŞENLİK

Etkinliğe katılan çocuklar Beyoğlu Sanat’tan gelen maskotlarla beraber dans ettiler, İllüzyonist Kerem Eser’in gösterisinde ise şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çocukların keyifli ve deneyim dolu bir gün geçirmeleri için beraber çalışan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda Eskidemir Meral ve Çocuk Gelişimi programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Okay Işlak, Öğr. Gör. Muhsin Yörük ve Öğr. Gör. Sevinç Turkut çocukların bayramı böyle coşkuyla kutlamalarından dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Şenlik boyunca etkinlik alanında bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Yangın programdaki öğrencilere ve öğretim elemanlarına hazırladıkları güzel etkinlikler için teşekkür etti.

Eklenme tarihi :30.04.2024 15:34:12
Son güncelleme : 30.04.2024 15:34:30