Antalya Protokolü’ne Anneler Günü için Menemen Yarışması düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu Anneler günü dolayıyla ‘Annelerin ve Anneliğin Değerini Bilmek’ temalı mini bir yemek yarışması düzenledi. Antalya Valisi Hulusi Şahin’in yarışmacı, Eşi Ebru Şahin’in de jüri olarak katıldığı yarışmada renkli görüntüler ortaya çıktı.
11 Mayıs 2024

Dünya Yumurtalık (Over) Kanseri Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından ‘8 Mayıs Dünya Yumurtalık (Over) Kanseri Farkındalık Günü’ kapsamında etkinlik düzenlendi.

Akdeniz, Bilim Kongresine ev sahipliği yaptı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya TOBB Fen Lisesi Koordinatörlüğünde ‘Bilim Her Yerde Fen Liseleri Öğrenci Kongresi’ gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO’da Kariyer Günleri Etkinliği gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Etkinliği düzenlendi.

Sağlık Eğitiminde Ters Yüz Eğitim Modeli konulu eğitim yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde “Sağlık Eğitiminde Ters Yüz Eğitim Modeli” Konulu eğitim yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde Genç-Rek-Fest coşkusu

Akdeniz Üniversitesi’nde Genç-Rek-Fest etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılanlar kültür ve eğlenceyi bir arada yaşadı.

9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri ‘mimari engelleri’ aşmak için bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü ve Engelli Öğrenci Birimi iş birliği ile Evrensel Tasarım Deneyimi Çalıştayı gerçekleştirildi.
10 Mayıs 2024

Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenciler için üç merkez açılışı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine ve öğrenci topluluklarına hizmet edecek olan Psikolojik Destek ve Rehabilitasyon Merkezi, Öğrenci Topluluğu Merkezi ve Akdeniz Restoran’ın açılışı yapıldı.

Organ nakli gönüllüsü Mehmet Şahan unutulmadı

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) Başkanı Mehmet Şahan anısına lokma dağıtımı gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2024