Haberler

Akdeniz Üniversitesi Türkiye’deki genç devlet üniversiteleri arasında ilk sırada

Akdeniz Üniversitesi, THE 2024 Genç Üniversiteler Sıralamasında dünya genelinde 501+ bandından 251-300 bandına yükselirken Türkiye’de ise devlet üniversiteleri arasında birinci oldu.
15 Mayıs 2024

Akdeniz’de Ar-Ge lisansta başlar

Akdeniz Üniversitesi’nde TÜBİTAK 2209A ve 2209B kapsamında destek alan 106 projenin yürütücüsü öğrencilere ve danışman öğretim üyelerine teşekkür belgeleri törenle verildi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Akdeniz'de Ar-Ge lisansta başlar sloganıyla öğrencilerimizin dahil olduğu proje sayısını arttırmayı hedefliyoruz." dedi.
14 Mayıs 2024

75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü Anneler Gününü kutladı

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü, Anneler Gününde kreş bahçesinde annelere özel gösteri düzenledi.
14 Mayıs 2024

Akdeniz Üniversitesi’nde biyomedikal teknolojileri paneli düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Engelliler Haftası kapsamında TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin katkılarıyla "Engelsiz Erişim Cihazları: Teknolojinin Engellerini Kaldırıyoruz" adlı bir panel düzenlendi.
13 Mayıs 2024

Antalya Protokolü’ne Anneler Günü için Menemen Yarışması düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu Anneler günü dolayıyla ‘Annelerin ve Anneliğin Değerini Bilmek’ temalı mini bir yemek yarışması düzenledi. Antalya Valisi Hulusi Şahin’in yarışmacı, Eşi Ebru Şahin’in de jüri olarak katıldığı yarışmada renkli görüntüler ortaya çıktı.
11 Mayıs 2024

Dünya Yumurtalık (Over) Kanseri Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından ‘8 Mayıs Dünya Yumurtalık (Over) Kanseri Farkındalık Günü’ kapsamında etkinlik düzenlendi.

Akdeniz, Bilim Kongresine ev sahipliği yaptı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya TOBB Fen Lisesi Koordinatörlüğünde ‘Bilim Her Yerde Fen Liseleri Öğrenci Kongresi’ gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO’da Kariyer Günleri Etkinliği gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Etkinliği düzenlendi.

Sağlık Eğitiminde Ters Yüz Eğitim Modeli konulu eğitim yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde “Sağlık Eğitiminde Ters Yüz Eğitim Modeli” Konulu eğitim yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde Genç-Rek-Fest coşkusu

Akdeniz Üniversitesi’nde Genç-Rek-Fest etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılanlar kültür ve eğlenceyi bir arada yaşadı.