Rektör Özkan, Ziraat Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan fakülte ziyaretlerine Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ederek devam etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Cengiz Toker de yer aldı. Rektör Özkan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hüseyin Çancı, Doç. Dr. Demir Özdemir, öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Ziraat Fakültesi’nin 1983 yılında kurulduğunu belirten Rektör Özkan, “Akdeniz Üniversitesi’nde 50. Yılını dolduran Tıp Fakültesi’nin ardından en eski fakültelerimizden bir tanesi de Ziraat Fakültesi. Bu sene 40.yılını kutlayacak fakültemiz hem Antalya’nın hem de Türkiye’nin önde gelen fakültesi olarak yer alıyor. Kırk yılda alanında uzman binlerce öğrenciyi meslek hayatına kazandırmanın haklı gururuyla daha motive bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaretimde öğretim üyelerimize de belirttim. Ziraat Fakültemizin kuruluşundan bugüne geçen sürede emeği geçen bütün öğretim üyelerimize, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Nice 40 yıllarda Türkiye’nin ve Antalya’nın tarımına yön verecek nesilleri yetiştirmek dileğiyle başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Özkan öğretim üyeleriyle bir araya gelmesinin ardından öğrencilerle de görüşerek taleplerini dinledi.

Eklenme tarihi :6.10.2023 16:38:17
Son güncelleme : 6.10.2023 16:45:34