Rektör Özkan, Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan ve Prof. Dr. Cengiz Toker ile birlikte Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti. Rektör Özkan ilk olarak Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Öztop, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Emel Çetin Özdoğan, Doç. Dr. Tuba Melekoğlu, bölüm başkanları ve öğretim üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Sohbetin ardından Spor Bilimleri Fakültesi Okuma Salonu’nda öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Özkan, öğrencilerden gelen spor salonu gibi isteklerini talimat vererek yerine getirilmesini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi ailesi gibi büyük bir ailenin üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyleyen Rektör Özkan, “Akdeniz Üniversitesi ailesi olarak öğretim üyesi, idari personeli ve öğrencileri ile biz yaklaşık 100 bine yaklaşan bir aileyiz. Fakültelerimizi ziyaret ederek aile bireylerimiz olan öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Fakültelerimize yaptığımız ve yapacağımız ziyaretlerle hem öğretim üyelerimizle hem de öğrencilerimizle sohbet etme imkânı yakalamak beni mutlu ediyor. Fakültelerimizde meslek yüksekokullarımızda öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Rektör Özkan, fakülteleri ziyaretinde öğretim üyeleri ve öğrencilerle ayrı ayrı sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

Eklenme tarihi :6.10.2023 10:09:13
Son güncelleme : 6.10.2023 16:45:45